HTML

Páncél György blogja

Páncél György vagyok, 24 éves budapesti lakos. 2008. január 14 és 2010. január 31 között a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjában dolgoztam személyi segítőként egyfajta segédápolóként, most a Motiváció Alapítvány támogató szolgálatánál töltöm be korábbi munkakörömet, mellette jelenleg is Sopronba járok levelező tagozaton szociálpedagógia szak IV. évfolyamára illetve Budapesten a Pannon Kincstár Tanoda fogyatékkal élők gondozása elnevezésű képzésére és mindezek mellett készülök a diplomához elengedhetetlen középfokú nyelvvizsgára Angol nyelvből. A jogosítvány megszerzésébe is sokat fektetek már "csak" a forgalmi vizsga van hátra. Próbálom mellőzni a közszereplést igencsak kevés sikerrel. Továbbra is célom egy svédországi élet alapjainak a megteremtése. Küzdök az esélyegyenlőségért és integrációért a magam módján.

Friss topikok

Linkblog

MÁV - észrevétel 2.

2010.09.16. 22:46 :: gyurgyusz

Tisztelt Ügyintéző!

2010. augusztus 14. szombatján 10:10-kor induló IC-re váltottam helyjegyet miután a József Attila utcai kollégájuk ezt mondta, azonban mivel kerekesszékes barátaimmal utaztam és számukra (Önök szerint teljesen mindegy milyen körülmények között utaznak) külön kocsit biztosítottak, amúgy felfogásukból arra következtetek, hogy Önök szerint örüljenek, hogy egyáltalán utazhatnak, de ez egy másik észrevétel lesz. Ebben a kocsiban egyetlen üllőhely nem volt és mivel a kocsikat megfelelően rögzíteni nem lehetett egyéb iránt átültetni sem így nem tudtam elfoglalni a számomra kijelölt helyet és így a földön újság papírokon utaztam. Kérem pótjegyem árának visszatérítését!  

Tisztelettel: Páncél György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://personalhelper.blog.hu/api/trackback/id/tr12301855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása