HTML

Páncél György blogja

Páncél György vagyok, 24 éves budapesti lakos. 2008. január 14 és 2010. január 31 között a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjában dolgoztam személyi segítőként egyfajta segédápolóként, most a Motiváció Alapítvány támogató szolgálatánál töltöm be korábbi munkakörömet, mellette jelenleg is Sopronba járok levelező tagozaton szociálpedagógia szak IV. évfolyamára illetve Budapesten a Pannon Kincstár Tanoda fogyatékkal élők gondozása elnevezésű képzésére és mindezek mellett készülök a diplomához elengedhetetlen középfokú nyelvvizsgára Angol nyelvből. A jogosítvány megszerzésébe is sokat fektetek már "csak" a forgalmi vizsga van hátra. Próbálom mellőzni a közszereplést igencsak kevés sikerrel. Továbbra is célom egy svédországi élet alapjainak a megteremtése. Küzdök az esélyegyenlőségért és integrációért a magam módján.

Friss topikok

Linkblog

MÁV - észrevétel 4.

2010.09.16. 22:48 :: gyurgyusz

Tisztelt Ügyintéző!

 Sajnos hétről-hétre azzal kell szembesülnöm, hogy Önök nem tudják a jelenlegi helyzetet kezelni, ami a mozgáskorlátozottak utaztatását illeti. Hétfői napon (08.30) József Attila utcai kirendeltségüket egy kerekesszékes fiatalember kereste fel, akivel az iroda előtt találkoztam, mert bejutni egyedül ugyebár nem tud és gazdagrétről másfél óra alatt jutott el idáig. Nagyon kedves ügyintéző, aki már többször nagyon sokat segített járt el az ügyében és ugyan nem azzal a vonattal ment volna 2010. szeptember 3-án pénteken Balatonlellére, két órával korábbit találtak, amire a speciális szerelvényt fel tudják rakni ezért kísérő és a barátai nélküli utazást is bevállalta volna, de legalább valamilyen formában eljutott volna a kívánt célállomásra. Erre másnap reggel (ma-kedden) Nagy Károly Úr felhívta és közölte vele, hogy Fonyódig viszik és onnan oldja meg maga, Balatonlellére való eljutását, mert nincsen speciális kocsi, tehát a legújabb divat az lett, hogy a MÁV mondja meg a kerekesszékes hova megy és gondolom a felelősséget is ezáltal magára vállalja, hogyha az adott útszakaszon bármi történik.

Tisztelettel várom korábbi panaszaimmal (is) kapcsolatos válaszukat, mert annak fényében fogok lépéseket tenni: Páncél György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://personalhelper.blog.hu/api/trackback/id/tr242301859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása